TIP: Online shop voor perfecte basics

Mode & trends door Dagmar

Shirtjes, vestjes, jurkjes, truien en broeken in alle kleuren, maten en merken. PerfectlyBasics.nl heeft als doel kleding aan te bieden met een goede pasvorm en met de beste kwaliteit in materialen. De webshop richt zich op vrouwen die eigenlijk niet de tijd hebben om urenlang door de stad te struinen op zoek naar het perfecte kledingstuk. Alle kledingstukken op de website passen perfect bij elkaar, dus je kunt lekker gaan mixen en matchen!

Repeat Cashmere
In de webshop PerfectlyBasics.nl is ook het geweldige merk Repeat Cashmere te koop waar Doutzen Kroes het gezicht van is. De collectie is warm, zacht en prachtig! Alle truien, vesten, broeken en jurken van Repeat Cashmere zijn van hoogwaardige en zachte materialen gemaakt, waardoor alles even lekker zit. Ben je benieuwd geworden naar de wintercollectie '09/'10, kijk dan snel op PerfectlyBasics.nl en klik aan de linkerkant van de site op het merk.

Sale, sale en nog eens sale!
Online winkelen is nog eens zoveel leuker als het gepaard gaat met fikse kortingen! Gisteren is er een grote sale op de webshop van start gegaan en die kun je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan... Er worden kortingen gegeven tot wel 70%. Kijk snel op de website en koop de mooiste basics voor spotprijzen!