Beat the Heat Now

Vrije tijd door Dagmar

In drie zalen van de Jaarbeurs zorgen (inter)nationaal bekende artiesten voor muziek: o.a. zullen 3J's, Candy Dulfer, Do, Alderliefste, Gijs Staverman en Ruud de Wild aanwezig zijn. Ook kun je er genieten van cabaret en is er een debat met de politiek en het bedrijfsleven. Natuurlijk is er ook veel informatie over de vele klimaatoplossingen te vinden.

Boris en Kasper van Kooten zijn ook aanwezig bij dit evenement! Beide zangers hebben speciaal voor Beat the Heat Now een geweldig nummer geschreven. Het zijn twee heel verschillende liedjes waarin de zorg voor onze wereld centraal staat.

Beat the Heat Now is een uniek evenement om de regering te laten zien dat het menens is met het klimaat. Tijdens Beat the Heat Now worden de regeringsleiders opgeroepen om met echte oplossingen voor het klimaatprobleem te komen. Hoe meer mensen, hoe duidelijker de boodschap!

Kom op zaterdag 12 december tussen 17.00 en 22.00 uur naar Beat the Heat Now, het Nationaal Klimaatevenement in de Jaarbeurs in Utrecht!

Bestel snel je ticket voor slechts vijf euro online via TicketMaster of telefonisch via 0900-3001250. Kijk voor meer informatie op de website van het event.