Dingen die je herkent als je een kleine blaas hebt

Vrije tijd door Sabine
Het is een ontzettend heerlijk gevoel wanneer je net gedoucht hebt en in je net verschoonde bedje kunt stappen. Je glijdt tussen de dekens, rekt je uit en laat je hoofd rusten op het kussen. Maar dan plotseling… moet je weer plassen. 
 
Mannen hebben het maar makkelijk: ze hoeven geen kind op de wereld te zetten en verdienen vaak meer voor hetzelfde werk. Waar ze ook mee zijn gezegend? Hun kamelenblaas. Bovendien kunnen ze hun plasje ook nog eens lozen tegen een boom. Jij niet. Jij rent voor elk klein regenbuitje naar de wc. Je kunt er niets aan doen, maar jij hebt helaas een ieniemienieblaas. 
 
Zeurende hoofdpijn 
Wanneer je een dagje weg bent, zet hoofdpijn al snel op. Doordat jij op zo’n dag niet om het uur op zoek wilt gaan naar een wc in onbekende stad, drink jij maar wat minder. Heel erg slecht idee, dat weet jij ook wel, maar toch doe je het. Foei. 
 

 
Gierige Nederlander 
Door jouw kleine blaas, weet jij precies waar de gratis wc’s zijn. Scheelt je best nog wel wat centjes. Je betaalt toch al snel 50 cent voor een plasbeurt. 
 
Verstoord schoonheidsslaapje 
Jij slaapt nooit een hele nacht door. Jij wordt elke nacht wel een keer gewekt door het akelige gevoel van een volle blaas. Natuurlijk draai jij je eerst koppig een paar keer om, maar op een gegeven moment moet je echt. Jij wilt natuurlijk niet dat de dam breekt wanneer jij nog in je nest ligt. 
 
jij moet altijd alleen naar de wc
Mannen roepen altijd dat vrouwen samengaan en dat ze dat maar niet snappen, maar jij gaat bijna altijd Koos Vriendloos naar het toilet. Je vrienden hoeven namelijk niet zo vaak als jij en voelen ook niet de behoefte om je bij elk toiltetbezoek te vergezellen. 
 
Vriendinnen snappen het niet
Jij staat bekend als degene met de miniblaas. Je vriendinnen snappen niet dat jij voor de zoveelste keer naar de wc moet. Ja, jij kunt er ook niets aan doen, jij moet je blaas gewoon even legen. Niemand zal je dankbaar zijn wanneer je dat op een andere plek dan het toilet doet. 


Je kunt plassen als een ninja 
Broek naar beneden, zitten of hurken (ligt er natuurlijk aan hoe bekend je billen met de desbetreffende bril zijn), plassen, afvegen, broek omhoog, handenwassen en je kunt weer gaan! Jij gaat niet nog even je Facebook-feed op je telefoon checken. Anders kom je nooit meer van je plek af. 

Wildplassen
Nee, het is nu niet echt een kwaliteit waar jij graag over opschept, maar door jou onstabiele blaas, weet jij wel precies hoe jij de planten kunt bewateren met eigen sappen. 

Welke komt jou het meest bekend voor?