Rianne Verwoert - Match?!

Media door Marieke_B

Het verhaal
Het zit Eline niet mee. Haar vriend Eric, met wie ze samenwoont, verbreekt hun relatie op een zeer laffe manier: met een onbetekenend briefje. Vervolgens krijgt ze het op haar werk ook nog aan de stok met irritante betweterige collega Frank en kan ze het stiekem even niet meer aan. Voor haar baas is de maat vol: hij stuurt Eline een maandje 'met vakantie' om het eens even rustiger aan te doen.

Elines vriendin Fleur heeft het beter bekeken: zij neemt zelf ontslag. Ze is toe aan een nieuwe uitdaging en vindt die in het openen van haar eigen datingbureau. Omdat Eline toch niks beters te doen heeft, besluit ze Fleur te helpen waar ze maar kan. Zo vinden ze samen een prachtig pand dat ze opknappen en omtoveren tot een mooie en aantrekkelijke kantoorruimte waar ze de gasten kunnen ontvangen.

Het bedrijf loopt binnen de kortste keren als een trein en levert daarnaast ook hilarische verhalen op. Eline voelt zich er heerlijk bij, ook omdat ze veel tijd kan doorbrengen met haar vriendinnen. Haar rare collega Frank lijkt echter steeds vaker in haar buurt op te duiken. En wat ze daar nou mee moet...?

En?
Ik had Riannes vorige boek Trouw(en) gerecenseerd en mocht vervolgens haar nieuwe boek Match?! als eerst lezen. Een enorme eer natuurlijk!

De boeken van Rianne zijn bedoeld voor meiden die even de soms stomme werkelijkheid willen ontvluchten en de behoefte hebben om te verdrinken in een fijn liefdesverhaal. Zoals chicklit hoort te zijn dus! Er kunnen niet genoeg van dit soort boeken worden geschreven, dus het nieuws dat Rianne al klaar is met haar vierde boek en volop schrijft aan boek vijf, is natuurlijk fijn!

Match?! is weer een heerlijk verfrissend verhaal over het belang van goede vriendschappen en een fijne baan waarin je het naar je zin hebt. Het gaat niet altijd om een grootse carrière, een riant salaris en indrukwekkende status, maar om leuke collega's en werk waarin je je ziel en zaligheid kwijt kunt. En als je daardoor lekker in je vel zit, komt het uiteindelijk met die liefde ook wel goed!

Mijn quote die (trots!) op de achterkant van het boek prijkt, vat het boek eigenijk gewoon prima samen:
"Een heerlijk luchtig en zeer herkenbaar romantisch boek over hechte vriendschap en ware liefde. Chicklit pur sang."

Match?!
Rianne Verwoert
ISBN: 9059774558
Prijs: 11,95
Uitgeverij: Zomer & Keuning