Jouw sneakers met NikeID (WIN!)

Mode & trends door Redactie Ze.nl

NikeID
Met NikeID creëer je de sneakers helemaal zoals jij ze wil hebben. Je kiest een model, de kleuren, selecteert het materiaal en voegt andere hippe kenmerken (zoals bijvoorbeeld je eigen naam) toe. Zodra je op de bestelknop hebt gedrukt, zal het zo'n 4 tot 6 weken duren voor jij je eigen paar originele Nikies in bezit hebt: one of a kind!

Je hoeft niet bang te zijn dat de schoenen niet lekker zitten, want naast het uiterlijk is er ook aandacht besteed aan comfort. Je kunt namelijk ook variëren in wijdte, buitenzolen en maten,  zodat de schoen perfect past en dus ook nog lekker zit.

Designen op je iPhone
Niet alleen kun je online je eigen schoenen samenstellen op basis van diverse kleurschema's, nu is er ook een (gratis!) app voor je iPhone! Hiermee maak je simpelweg een foto van je outfit of omgeving en op basis van dat kleurenpalet kun je vervolgens je nieuwe sneakers ontwerpen. Je kunt ze ook delen met je vrienden en natuurlijk direct bestellen in de NikeID Store. Makkelijker kan het niet!

Filmpje
Nieuwsgierig hoe het allemaal werkt? Neem dan een kijkje op de website van NikeID of bekijk onderstaand filmpje. Wij zijn enthousiast!

Winnen!
Ze.nl mag drie paar NikeID-sneakers (maat 38, 39 en 40) weggeven in de kleuren zwart/geel. Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Hoe heet het logo van Nike?

Mail je antwoord voor 7 december naar prijsvraag@ze.nl met daarin ook je adresgegevens en schoenmaat. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.