De zomer zindert door met Housexy

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het event, een initiatief van het fameuze Ministry Of Sound, staat garant voor een stijlvolle get-together, gevuld met opzwepende funky house en rockende electro beats.

Niemand minder dan Freemasons, de meest succesvolle remixers van de UK, zetten tijdens deze avond Hotel Arena in Amsterdam op z'n kop! Deze muzikale performance wordt gevolgd door een top-of-the-bill line-up aan dj's. Erick E, Dennis Christopher, Patrick Hagenaar, Greg van Bueren, Sebastian Davidson en dj Dekky nemen plaats achter de draaitafels. MC Choral zal met haar betoverende stem en lyrics de avond vocaal ondersteunen.

Housexy heeft al het hart gewonnen van menig clubber over de hele wereld: van de wilde dansvloeren in Australië en de sensuele strandclubs in Zuid-Amerika, tot de experimentele discotheken in Europa.

Housexy ADE Special vindt op 23 oktober van 23.00 tot 05.00 uur plaats in Hotel Arena in Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hotelarena.nl en Primera Outlets en kosten 15,- (presale; ex fee) en 18,- (deur).

Kijk voor meer info op: www.housexy.com.