Westernboots zijn hot!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het straatbeeld van de laatste tijd wordt gedomineerd door de stoere cowboylaars, er lijkt wel een heuse western trend te zijn ontstaan. En dat is ook niet zo gek, want deze look is ook hartstikke gaaf. Cowboylaarzen maken je outfit meteen stoer en zijn goed te combineren met een simpele skinny jeans of een kort spijkerrokje. En naast dat ze er tof uitzien, zitten ze ook nog eens super lekker. Dit komt doordat de hak vaak stevig en breed is, waardoor je heel stabiel staat.

Wil jij ook van die stoere laarzen met western look aanschaffen? Je kunt ze onder andere online bestellen bij Shoemixx.nl. Shoemixx is een webwinkel gevuld met schoenen en laarzen in eigentijds design. Van bekende (zoals Replay, Diesel en Converse) en minder bekende merken, maar allemaal van topkwaliteit!

Ideaal aan deze webshop is de snelle levering: je hebt de schoenen al binnen 24 uur in huis en ze worden ook nog eens gratis bezorgd! Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om ze te ruilen; de retourservice is trouwens ook gratis. Het is mogelijk om de schoenen achteraf te betalen.

Shoemixx.nl biedt verschillende modellen westernlaarzen in verschillende kleuren aan, dus er zit voor iedereen wel iets bij!