Blij met de breuk

Single & daten door Martine

1) Seks
Hij was lief voor je en zag er best goed uit. Maar dat seksleven van jullie was toch aardig ingedut. Nu je vrijgezel bent, kun je weer even genieten van wat er nog meer voor lekkers rondloopt en hier en daar misschien eens even 'proeven'!

2) Terug in de markt
Het lijkt wel of mannen ruiken dat je vrijgezel bent. Met uitgaan heb je ze ineens bij bosjes achter je aan. Was dat altijd al zo en had je er geen oog voor omdat je toch al bezet was? In ieder geval is al die aandacht bij het stappen weer een boost voor je zelfvertrouwen!

3) Rijk alleen
Geen vieze sokken, gedragen onderbroeken of natte handdoeken meer op de grond. Lang leve Huize Opgeruimd. En wat dacht je van al die ruimte die overblijft in je garderobekast?

4) Every night = lady's night!
Jaaa, iedere avond lady's night! Hup, die SATC-, Grey's Anatomy- en Ugly Betty-dvd's in de speler. Heerlijk toch?

5) Wereldreis
Je wilde altijd nog eens op reis, maar je vriend kon niet mee. Zat vast aan zijn baan hier in Nederland of had geen geld vanwege zijn eeuwige studentenbestaan. Uit angst hem te gaan missen, heb ook jij nooit de stap gezet. Maar wat let je nu nog? Meld je aan bij een organisatie als je helemaal alleen te eng vindt, of ga samen met een vriendin. Je leeft maar één keer!

6) Live Hyven!
Eindelijk meer tijd voor je sociale leven. Iedere avond ben je vrij om met vrienden en bekenden uit eten te gaan, wat te gaan drinken, te sporten... Niet langer die te makkelijke, elektronische vriendenkringen: bouw uit, dat real life netwerk!

Wat vind jij een groot voordeel van single zijn?