Ik wil schoenen!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De vakantie zit er weer op, het nieuwe seizoen is van start gegaan en ook bij www.ikwilschoenen.nl heeft de uitverkoop plaatsgemaakt voor de nieuwe najaarscollectie schoenen & laarzen met bijbehorende tassen en accessoires.

Dat betekent voor de dames* een grote collectie nieuwe laarzen: van overknees tot booties en westernlaarzen, maar ook de pumps en ballerina's ontbreken niet. Qua kleuren zien we dit seizoen veel aarde- en grijstinten, zoals de kleur taupe, die op het moment helemaal in is! Verder is opvallend dat je dit najaar veel suède ziet.
(* Overigens kun je op deze site ook goed terecht voor man-/vriendlief en je kids!)

Op www.ikwilschoenen.nl ontbreekt het dus niet aan verschillende modellen, maar welke merken horen daar eigenlijk bij? Dat zijn er werkelijk te veel om op te noemen, maar om een tipje van de sluier op te lichten: UGG Australia, Shabbies, Fred de la Bretonière, Walk in the Park, Red Wings, Van Bommel en Santoni. Wil je een uitgebreid overzicht van alle topmerken zien, klik dan hier! Heb je een prachtig paar gevonden en besteld? Dan worden ze binnen vijf werkdagen gratis bij je thuisbezorgd. Ideaal toch?

Niet alleen voor mooie schoenen kun je op deze webshop terecht, je kunt je ook storten op de accessoires: hippe sjaaltjes, handige inlegzooltjes, praktische bootbags, mooie leren riemen en tassen in alle soorten en maten!

Ook erg handig: Op www.ikwilschoenen.nl kun je laarzen met verschillende kuitwijdtes bestellen. Zo vind je altijd een schoen die perfect om jouw been past.

Neem dus snel een kijkje op www.ikwilschoenen.nl en scoor een mooi paar voor dit najaar!