Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Drie Dwaze Dagen bij Bijenkorf

Diesel, Missoni, Mart Visser, Björn Bjorg, Wedgwood, Smeg, Canon, Apple, Nintendo en Kitchen Aid: de Bijenkorf verkoopt de mooiste merken tegen de meest dwaze prijzen! Een evenement waar je als shopaholic (wat we stiekem allemaal een beetje zijn, toch?!) echt bij moet zijn dus!

Online shoppen
De artikelen zijn niet alleen in de winkel verkrijgbaar, je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken en de drukte ontlopen en op www.deBijenkorf.nl jouw favoriete items bestellen. Niet alles, maar wel een groot deel van de artikelen zijn op de website beschikbaar.

De economische crisis
In verband met de economische crisis worden er bij de Drie Dwaze Dagen praktische en duurzame artikelen aangeboden, zoals een naaimachine van Singer en een nieuw model van de Johnny Loco-fiets. Ook kun je kleding tegen een extra voordelig prijsje op de kop tikken!

De Dwaze Dagen zijn in 1985 tijdens de economische crisis ontstaan. Voor deze dagen worden speciaal topartikelen ingekocht om tegen een superscherpe prijs te verkopen. De Drie Dwaze Dagen is inmiddels een van de grootste verkoopacties in Europa.

Winnen, winnen, winnen!
Tijdens de grote uitverkoop zijn er ook verschillende prijzen te winnen, zoals 750 euro aan shopgeld of een gastrol in de nieuwe Net 5 serie met Georgina Verbaan: Floor Faber.

Kunnen al die koopjes jou gestolen worden en wil je gewoon Jeroen van der Boom in het echt bewonderen? Houd dan de volgende locaties/tijden in de gaten:
de Bijenkorf Amsterdam: donderdag 1 oktober 7.40 uur
de Bijenkorf Den Haag: donderdag 1 oktober 12.00 uur
de Bijenkorf Rotterdam: donderdag 1 oktober 16.30 uur

Je kunt ook nog eens een handtekening van hem bemachtigen:
de Bijenkorf Utrecht: vrijdag 2 oktober 10.00 uur
de Bijenkorf Eindhoven: vrijdag 2 oktober 13.30 uur
de Bijenkorf Maastricht: vrijdag 2 oktober 16.45 uur

Kortom: genoeg redenen om een kijkje te gaan nemen bij de Drie Dwaze Dagen!