10x: Warme winterjassen

Mode & trends door Kristie
Een van de voordelen van het winterweer: je kunt je wintergarderobe weer flink aanvullen. De dikke truien heb je al, alleen er ontbreekt nog iets... een lekkere warme (én mooie) winterjas!

En voor de nodige inspiratie bij het maken van deze vreselijk moeilijke beslissing, hebben wij wat verschillende soorten jassen op een rijtje gezet. 

De leatherlook
Een leren jasje is lekker makkelijk om even tussendoor aan te doen. Bovendien is hij ideaal voor herfst- of nazomerweer. Neem op koude ochtenden wel een lekkere shaal of muts mee! Leren jasjes zijn overal mee te combineren en in vele varianten en kleuren te krijgen.
 

Lange jassen
Bij een lange jas heb je nooit koude benen en is een lekker warm lichaam gegarandeerd! Ook bij lange jassen kun je variëren in patronen, kleuren en soorten stofjes. Wat leuke oorwarmers erbij and you're good to go!
 

Fluffy 

Schattig en zacht, dat is eigenlijk wat je ziet. Je moet ervan houden - of niet natuurlijk. Éen ding is zeker: je zult het niet snel koud krijgen in deze jasjes. En een handschoen met steentjes of een printje kan natuurlijk niet ontbreken!

Gewatteerde jassen
Ook deze jassen zijn er in allerlei kleuren en lengtes. Zo heb je ook de parka met een touwtje bij de taille. Leuk te combineren met een gebreide muts en eventueel een sjaal voor koudere dagen.
 
Poncho
En nee, dan bedoelen we geen regenponcho, maar een warme, gebreide poncho. Het kan nog nét, voordat het echt te koud wordt. Dus sla je slag!
 
Heb jij al een nieuwe winterjas gescoord?