Fashion / Mode & trends
Mode & trends

TIP: online shoppen bij Label54

Vorige week was het weer zo'n druilerige dag. Ik had niks te doen en besloot mijn webshopkennis te verbreden. Ik ben altijd op zoek naar de hipste en nieuwste kleding en belandde al snel op de website van Label54. De gehele collectie bestaat uit leuke kleding en accessoires van veel verschillende merken, genoeg keus dus!

Snel, sneller, snelst
Het fijne van deze site is dat je bestelling super snel geleverd wordt: als je hem voor 17.30 uur plaatst en betaalt, heb je je kleding de volgende dag al binnen! Geweldig dus als je acuut lijdt aan een kledingcrisis... Als je bestelling toch niet helemaal in de smaak valt, kun je altijd je geld terug krijgen of ruilen.

Label54 Lady's week
Vanaf vandaag gaat de eerste echte Label54 Lady's Week van start. Deze Lady's Week wordt gehouden ter ere van het online gaan van meer dan 50 nieuwe damesitems! Jurkjes, blousjes, tuniekjes, rokjes en jasjes van onder andere Supertrash, 10Feet, Mogul, Nikita, Silvian Heach en Kling. Vrouwelijk, sexy, stoer en trendy; je vindt het allemaal bij Label54.

Dit alles wordt tijdens de Label54 Lady's Week gevierd met 10% korting op alle bestellingen met een damesartikel erin. Vul simpelweg de kortingscode 'Lady54' in en je bent 10% goedkoper uit!

Nieuwsgierig geworden? Klik dan HIER om rond te snuffelen door de gehele collectie.