WIN: DVD Lipstick Jungle seizoen 2!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het is een warm weerzien met de sexy en stijlvolle boezemvriendinnen uit Lipstick Jungle, de glamoureuze tv-reeks van de schrijfster van Sex and the City. Wendy (Brooke Shields) is een uitermate ambitieuze en grappige vrouw die haar drukke carrière moet afwegen tegen de noden van haar gezin. Nico (Kim Raver) is de pittige hoofdredactrice van een lifestylemagazine die haar zinnen heeft gezet op het directiezitje. En modeontwerpster Victory (Lindsay Price) zorgt zowel op als naast de catwalk voor de nodige sensatie.

Met de onvermijdelijke - en erg herkenbare - ups en downs banen de drie zich een weg door de 'jungle', in het volle besef dat ze het zonder hun vriendinnen nooit zouden rooien. Een hoogstaand drama op hoge hakken!

Ze.nl mag enkele dvd's van Lipstick Jungle seizoen 2 weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 30 september 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Reserveer hem dan HIER alvast online bij bol.com!