WIN: De Storm-pakket!

Winacties door Redactie Ze.nl

De Storm
De Storm gaat over Julia (Sylvia Hoeks), een 18-jarige Zeeuwse boerendochter, die zwanger raakt van haar vriendje Koos (Sanne den Hartogh), een vissersjongen. Koos schrikt zo van dit nieuws dat hij met de noorderzon vertrekt. Julia staat er helemaal alleen voor in een vijandig dorp: de zwangerschap en de bevalling worden eerst veroordeeld en later genegeerd door haar familie en dorpsgenoten.
 
In de nacht van 31 januari 1953 breken in Zeeland op meer dan honderd plaatsen tijdens een verschrikkelijke storm de dijken door. De boerderij waar Julia woont, wordt verzwolgen door een zondvloed. Ze wordt uit het water gered door de jonge luchtmachtsergeant Aldo (Barry Atsma), haar baby achterlatend. Ze is ontroostbaar, hult zich in stilzwijgen en weigert met haar redder te praten.

Voorzichtig probeert Aldo met de jonge vrouw contact te maken en besluit uiteindelijk om haar te helpen haar zoon te vinden. Het is het begin van een lange zoektocht die hen, tegen de evacuatiestroom in, terugbrengt naar een verdronken, surrealistisch landschap van dierlijke en menselijke overblijfselen. De kans dat hier een baby kan overleven, is microscopisch klein.

De Storm is sinds donderdag 17 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Kijk voor meer informatie op de website www.destormdefilm.nl.

Ze.nl mag enkele goodiepakketten weggeven van de film De Storm met daarin:
- paraplu
- poncho
- fietszadelhoes

Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 28 september 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.