Laura Jansen in Paradiso

Vrije tijd door Anneke

Singer/songwriter Laura Jansen is de dochter van een Amerikaanse moeder en een Nederlandse vader en al negen jaar woonachtig in de USA. John Ewbank ontdekte haar op YouTube en bracht haar naar Nederland. Een optreden in De Wereld Draait Door trok de aandacht van de platenmaatschappijen en zorgde voor een contract bij Universal Music.

Vrijdag was de officiële release van de cd Bells in Paradiso en dat optreden was helemaal uitverkocht! Knap gedaan als je nog geen enkele hitsingle hebt. Zoiets schept ook de nodige verwachtingen en die werden door Laura volledig waargemaakt.

Gezeten achter de piano en begeleid door haar Amerikaanse band zong Laura de liedjes van haar debuutalbum. Die klinken als een mix van donkere, alternatieve popliedjes en gevoelige pianosongs. Het mag duidelijk zijn: we zijn alweer een groot nieuw Nederlands talent rijker!  Aan het einde van het enthousiast ontvangen optreden was het John Ewbank himself  die het eerste officiële exemplaar van Bells aan een ontroerde Laura mocht overhandigen.

Was je er niet bij? Niet getreurd, want Laura Jansen komt in december terug voor een aantal optredens. Kijk voor de data op www.laurajansenmusic.nl. Ook zijn Laura's avonturen te volgen op Twitter: @LauraJansen.