Top naar je job

Mode & trends door Dagmar

Het jurkje
Wissel je saaie kantooroutfits eens af met een speels jurkje. Het jurkje moet uiteraard niet te kort en bloot zijn! Bij nette jurkjes kun je ook makkelijker variëren in kleur en motief. Waren het vroeger alleen maar de kleuren zwart, donkerblauw en grijs die de werkkleding domineerde, nu zijn de vrolijkere kleuren meer dan welkom. Rood is de kleur voor een zelfverzekerde uitstraling en een bloemenmotief maakt je extra vrouwelijk. Ben je op zoek naar een moderne en stylische outfit: neem dan een jurkje met een grafische print. Als je op zoek bent naar een leuk jurkje klik dan HIER.

Het rokje
Je kunt je outfit ook een stuk minder saai maken door te kiezen voor een hoge split in je lange rok. Zorg dat je benen mooi glanzen door middel van een panty of bodylotion en dat je geweldige pumps aan je voeten hebt zitten. In de winter kun je de rok makkelijk dragen met een zwarte panty (dus geen maillot) eronder.

Als je de blits wil maken in de kantoorgangen is de kokerrok echt wat voor jou! Hij is netjes en nooit vulgair, maar wel super sensueel. Met deze rok kun je het gewoon niet verkeerd doen. De kokerrok staat erg mooi met een leuke blouse erbij. In de winter kan de rok gewoon gedragen worden met laarzen. Erg multifunctioneel dus!

Onder de blazer
Wil je je broekpak of mantelpakje wat smeuïger maken: trek dan een mooi, sexy topje aan onder je blazer of jasje. Hoe simpeler de kleur van je blouse of truitje is, hoe bloter het mag. Zorg er wel voor dat de buik altijd, maar dan ook echt altijd, bedekt blijft. Je kunt ook kiezen voor een getailleerde blazer, dit maakt het geheel ook spannender.

De killerheels
Schoenen maken de outfit. Je benen komen in een broek, jurkje en rok mooier uit wanneer je een stel hoge hakken draagt. Heb je gekozen voor een simpel jurkje, dan kun je het jurkje een stuk minder simpel maken door een mooie schoen eronder te dragen. Ook de enkellaarsjes met hoge hak doen het helemaal goed dit najaar.

De trenchcoat
Voor de winter is een trenchcoat het helemaal. Erg zakelijk voor op het werk en modieus voor in je vrije tijd. Het is wel zo makkelijk als je je winterjas ook naar het kantoor kan aandoen...

Verder...
Blijf spelen met je kleding! Simpele kleding kun je altijd pimpen door mooie sieraden om te doen of prachtige hakken eronder te dragen. Laat je niet door collega's meesleuren in hun saaiheid. Wanneer je je goed voelt en je je kleding prachtig vindt, heb je ook meer zelfvertrouwen. Wedden dat je werk dan ook meteen een stuk beter gaat!