Cecily von Ziegesar: Kus, kus, kus

Media door Paulien

Blair Waldorf en Serena van der Woodsen hebben het nakijken, een nieuwe generatie meiden en jongens is opgestaan in de wijk Upper East Side in New York. De familie Carlyle verhuist na het overlijden van hun oma van Nantucket in Massachusetts naar een appartement aan Park Avenue, één van de sjiekste straten van de stad. Het gezin Carlyle bestaat uit hun excentrieke moeder en haar drie kinderen: een drieling, genaamd Owen, Avery en Baby. Hun verschillende karakters staan garant voor heel wat avontuur!

Avery, het verwende prinsesje van de drie, probeert alles te doen om maar aardig gevonden te worden en vrienden te worden met de populairste meiden van haar school. Door het organiseren van originele feestjes (die niet bepaald naar wens verlopen..), het aanpappen met de juiste mensen, het kopen van de meest hippe designerkleding, tassen en schoenen hoopt ze dat ze er helemaal bij hoort. Het valt haar tegen hoe ze wordt tegengewerkt en hoeveel moeite ze moet doen! Haar zus Baby daarentegen doet geen enkele moeite om geliefd te zijn en wordt het liefst op de eerste trein terug gezet naar Nantucket, waar haar vriendje nog woont. Bij voorkeur wordt ze zo snel mogelijk van school getrapt en ze lapt de regels van haar exclusieve school daarom regelmatig aan haar laars! Hun broer Owen heeft alle leuke meiden van de school achter zich aan lopen, maar het meisje waarop hij verliefd is, is helaas bezet en haar vriendje is één van de meest invloedrijke, knappe én aardige jongens van de Upper East Side...

Genoeg roddelvoer dus voor de enige echte Gossip Girl, die alle inwoners van de wijk op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen! Hoewel het verhaal rond de Carlyles vermakelijk is en het boek niet makkelijk weg te leggen, blijven de echte Gossip Girl-fans waarschijnlijk verlangen naar de vertrouwde Serena, Blair, Nate en Chuck, wiens verhalen toch wat smeuïger en spannender waren!

Enjoy, XOXO!!

Gossip Girl: Kus, kus, kus
Cecily von Ziegesar

ISBN: 9089900969
Prijs: 11,00 euro
Uitgeverij: Arena