DVD: Verborgen Gebreken - seizoen 1

Media door Martine

Centraal in Verborgen Gebreken staat het hippe makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De dagelijkse leiding is in handen van de twee dochters van de baas: de warme, vriendelijke Noor (Ricky Koole) en haar overambitieuze jongere zus Puck (Jennifer Hoffman). Noor heeft een relatie met één van haar kantoorgenoten, de egocentrische Joep (Frederik Brom). De tweede mannelijke collega is de bescheiden en behulpzame Bram (Egbert-Jan Weeber). Hij laat zich regelmatig de kaas van het brood eten door de bijdehante Mouna (Maryam Hassouni), die net nieuw is op het kantoor. Zij blijkt ook nog eens een verborgen agenda te hebben.

Verborgen Gebreken heeft alle ingrediënten voor een paar heerlijke avondjes tv: een smeuïge verhaallijn, een hippe setting, zowel spanning als humor en een goede cast. Zo is Egbert-Jan Weeber zeer aandoenlijk en af en toe tenenkrommend als de onhandige Bram, die zich als beginnend makelaar soms net iets te makkelijk laat inpakken door aantrekkelijke klanten en speelt Ricky Koolen overtuigend de rol van Noor, die na het overlijden van haar vader samen met haar zus de regie krijgt over Apollo. In positieve zin verrassend in Verborgen Gebreken blijkt Jennifer Hoffman, die met makelaarsdochter Puck een sterke, maar toch ook weer kwetsbare jonge vrouw neerzet die regelmatig moeite heeft gevoel en verstand te scheiden.

Goed, het is geen Voetbalvrouwen, maar mocht je de serie op tv gemist hebben, dan is deze dvd met de eerste twaalf afleveringen echt de moeite waard. En je bent gelijk klaar voor seizoen 2!

Verborgen Gebreken
Regie: Erik van 't Wout
EAN: 8717344736213
Prijs: 19,99