WIN: DVD Twilight!

Winacties door Redactie Ze.nl

Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer haar moeder hertrouwt en Bella bij haar vader gaat wonen in het saaie stadje Forks, verwacht ze weinig veranderingen. Maar dan ontmoet ze de mysterieuze en oogverblindend knappe Edward Cullen. Hij is intelligent, rap van tong en lijkt recht in haar ziel te kijken. Al snel beginnen ze een gepassioneerde romance, weliswaar met ongewone trekjes. Want Edward rent sneller dan een panter, kan een rijdende wagen met één hand stoppen en is sinds 1918 geen dag verouderd. Zoals alle vampieren is hij onsterfelijk. Toch heeft hij geen scherpe hoektanden en drinkt hij geen bloed: Edward en zijn familie hebben gekozen voor een andere levensstijl dan hun soortgenoten. Maar hoe dichter Edward en Bella naar elkaar toegroeien, hoe moeilijker hij het vindt om haar geur te weerstaan, die hem tot oncontroleerbare waanzin kan drijven. En wat doen ze wanneer Laurent en James, aartsvijanden van de familie Cullen, op zoek gaan naar Bella?

Twilight is vanaf 8 juli te koop op Blu-ray en dvd.

Ze.nl mag enkele pakketten met de dvd, een sleutelhanger en button van Twilight weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 20 juli 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan HIER online bij bol.com!