WIN: DVD S1ngle seizoen 2!

Winacties door Redactie Ze.nl

In het tweede seizoen van S1ngle staan de alleenstaande vriendinnen Stella, Fatima en Nienke weer centraal, alleen zijn ze niet alle drie even single meer...

Stella heeft sinds het einde van het vorige seizoen een puur seksuele relatie met Jurriaan (Hylke van Sprundel). Voor geen van beiden is deze echter bevredigend, maar de vraag wat ze nu echt van elkaar willen, schuiven ze voor zich uit. Fatima is ingetrokken bij haar droomliefde Jeroen (Christopher Parren) en alles lijkt goed te gaan, totdat Jeroen voor zijn studie een paar maanden naar Parijs moet. Nienke realiseert zich, nadat haar jeugdliefde Barry (Patrick Stoof) met een ander is getrouwd, dat ze de liefde niet in het verleden moet zoeken. Maar daarmee is de lucht tussen haar en Barry niet automatisch geklaard. Daarnaast doet Edwin de Vries dit seizoen zijn intrede als gynaecoloog Bram Wesseldijk.

Ze.nl mag enkele dvd-boxen van S1ngle seizoen 2 weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 15 juli 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan HIER online bij bol.com!