WIN: Bioskaartjes Drag Me To Hell!

Winacties door Redactie Ze.nl

Christine Brown is een ambitieuze uitkeringsambtenaar met een lieve vriend, professor Clay Dalton. Het leven lacht haar toe tot de dag dat de mysterieuze mevrouw Ganush aan haar bureau zit. Christine weigert de aanvraag om haar lening te verlengen en stuurt de vernederde oude dame weg. Voor de beveiliging kan ingrijpen, spreekt mevrouw Ganush echter een krachtige vloek uit over Christine, die haar leven tot een hel zal maken.

Opgejaagd door demonen en onbegrepen door haar sceptische vriend vlucht ze naar een waarzegger. Die helpt haar met een krankzinnig plan om de vloek op te heffen. Maar terwijl Christine tot het uiterste moet gaan om bevrijd te worden, dringen de boze krachten steeds dieper tot haar door...

Drag Me To Hell is vanaf 2 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ze.nl mag enkele bioscoopkaartjes voor Drag Me To Hell weggeven! Om kans te maken op twee kaarten, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 8 juli 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.