WIN: Confessions of a Shopaholic!

Winacties door Redactie Ze.nl

Confessions of a Shopaholic is gebaseerd op de bestseller van Sophie Kinsella. Rebecca Bloomwood, Becky voor intimi (gespeeld door Isla Fisher), is 25 jaar oud. Ze is een doorsnee, single en onafhankelijk meisje, dat hoger op de carrièreladder wil en moet komen. Ze droomt ervan om een echt New Yorks meisje te zijn -werkzaam bij een modeblad en genietend van het stadse leven- en daarbij gaat ze van top tot teen gekleed in designerkleding. Becky houdt van een luxe levensstijl, maar de werkelijkheid zit helaas toch iets anders in elkaar. Haar huidige financiële situatie is daar namelijk helemaal niet naar.

Ze woont samen met haar beste vriendin Suze (Krysten Ritter) in Suze\'s appartement. De huur die ze betaalt is ver beneden de gangbare huurprijzen in New York en dat is voor Becky de kans om haar bescheiden inkomen volledig te besteden aan de nieuwste modetrends. Ze verzint allerlei smoesje om haar must-haves te rechtvaardigen, maar ondertussen werkt ze zichzelf steeds meer in de schulden. Becky wil dolgraag voor haar favoriete modeblad werken, maar raakt er maar niet binnen tot ze, ironisch genoeg, een baantje binnenhaalt als adviescolumniste voor een financieel tijdschrift dat door dezelfde uitgeverij wordt gepubliceerd. Terwijl ze probeert de eindjes aan elkaar te knopen en zich uit de schulden te werken, ontmoet ze de man van haar dromen. Deze probeert ze op allerlei manieren voor zich te winnen en aldoende komt ze erachter dat sommige dingen belangrijker zijn dan het nieuwste en hipste jurkje van dit seizoen...

Ze.nl mag enkele pakketten weggeven met daarin de dvd van Confessions of a Shopaholic, een oogmasker en een nagelvijlsetje! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 8 juli 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan HIER online bij bol.com!