WIN: DUSHI Like You!

Winacties door Redactie Ze.nl

DUSHI Like You zijn Persoonlijke Wensknuffels; knuffels die je op jezelf kan laten lijken en die je kado kan geven aan iemand die je bijzonder vindt, begeleid door een persoonlijke boodschap. DUSHI Like You is een knuffel en wenskaart in één!

Stel, je wilt iets duidelijk maken naar iemand, het liefst door hem of haar iets origineels geven, daarmee iets persoonlijks over te brengen en dat alles op een niet al te beladen manier. Wat doe je dan? Dan surf je naar www.dushilikeyou.com en geef je jezelf als knuffelvorm kado!

Via de webshop kun je eenvoudig een knuffel van jezelf maken met daarop een persoonlijke boodschap. Of je nu hiphop, sportief of trendy bent. Kies uit de uitgebreide kledingcollectie en laat jouw DUSHI Like You helemaal op jou lijken. Met een persoonlijke boodschap erbij zegt jouw DUSHI Like You echt alles voor je. Want DUSHI Like You staat voor alle leuke mensen die alle andere leuke mensen willen zeggen dat ze bijzonder zijn!

Wij van Ze.nl vinden de DUSHI's super schattig en willen jullie daarvan laten meeprofiteren! We mogen namelijk 10x een waardebon van 25 euro van DUSHI Like You weggeven! Hiermee kun jij je eigen knuffel maken op hun website.

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 6 juli 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.