Hete strand-gadgets!

Cadeaus & hebbedingetjes door Martine

Minimove Boombox
Nog voor je je echt verdiept hebt in wat -ie kan, roep je waarschijnlijk al: "Ik wil 'm, ik wil 'm, ik wil 'm!" De Memorex Minimove is een gadget zoals een gadget hoort te zijn: je kunt er niet veel mee, maar het ziet er wel leuk uit. Dit iPod-dock, waar je via een kabeltje ook andere MP3-spelers op kunt afspelen, misstaat niet op je handdoekje aan het strand!

Slippers met geheim wapen!
Wat is lekkerder dan een cool Coronaatje op het strand? En dus hebben jullie je burgerlijke koelbox tot de nok toe gevuld met dit heerlijke, gouden goedje. Dorstig grijpen je vrienden naar een flesje, maar... shit! Opener vergeten! Geen nood, want jij hebt natuurlijk je superslimme slippertjes van Reef aan! Mét opener onder de zool! De mannen liggen aan je voeten...
Hebben? Kijk hier! 


Twister badlaken
Het Twister-dekbedovertrek is misschien wat onhandig (dat gewiebel op je bed en trouwens, hoe vaak ben je nu met meer dan drie man in je slaapkamer..?), maar dit badlaken is ideaal! Je sleept geen extra bagage mee - een handdoek heb je toch nodig - en het geeft je de mogelijkheid wat anders te doen dan alleen maar 'braaien'! Oh, en mocht jij wel iemand zijn die regelmatig een onderonsje in de kamer heeft met een mannetje of vier, dan leg je toch gewoon dit badlaken even over je bed...?
Inclusief strandbal-dobbelsteen te verkrijgen op onder meer www.gadgetfabriek.nl 

Kitsch picknick!
Ben je een van de gelukkigen die op fietsafstand van het strand woont, dan MOET je deze gadget hebben. Al je lekkere hapjes gooi je er aan de ene kant in; de andere kant is kant-en-klaar gevuld met servies, bestek, een peper-en-zout-stel, servetten en een flesopener.
Niet woonachtig binnen een straal van tien kilometer van het strand? Fietsen kun je natuurlijk ook naar het park! Iets voor jou? Klik hier!


iPod EGO
Gaat de roze Minimove je iets te ver, maar wil je wel van je eigen muziek genieten op het strand, dan kun je vast wel iets met de iPod Ego. Dit waterdichte speakerdock voor je iPod ehoudt de boel kurkdroog! Geinig: hij blijft ook drijven, dus je kunt er zelfs mee de zee in.


Wild van Waboba!
Lui op je kont liggen bakken niks voor jou? Een beetje overgooien met een frisbee of strandbal wordt al gauw saai. Ga dus voor de Waboba-bal! Deze stuitert als een gek over het water en houdt je lekker bezig. Behalve je eigen skills tot een hoger niveau brengen, kun je ook voor wat meer uitdaging gaan met Waboba The Game. En voor de echte strebertjes is er op de Waboba-site zelfs een heuse handleiding voor een toernooi te vinden!

Op www.waboba.com kun je zowel de balletjes bestellen als de spelregels voor The Game en het toernooi downloaden. Check ook het filmpje hier beneden!


Accessorize

Leuk, leuk, leuk, al die gadgets. Maar het moet ook allemaal nog even mee richting strand! In deze grote strandtas van Accessorize kun je echt alles kwijt! En helemaal makkelijk: hij is te bestellen via de webshop!