Hollywood, here I come!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Jij hebt het je hele leven al geweten: er schuilt een groot acteertalent in jou! Je bent ervoor in de wieg gelegd... Helaas dwarsbomen die stomme audities en castings jouw weg naar de top. Je bent simpelweg te bang of misschien kun je niet met de zenuwen overweg, waardoor je het telkens verpest.

Vanaf nu kan niets of niemand je meer tegenhouden. Want op FilmrolWinnen.nl kun je leuke rolletjes in bekende films, commercials en series winnen! Daar hoef je dus geen auditie of casting voor te doen... Jouw kans om je te bewijzen aan het Nederlandse publiek!

Hoe werkt het?
Heel simpel: je maakt een profiel aan, plaatst je foto erbij en schrijft je in op een categorie naar keuze. Vervolgens verzamel je zoveel mogelijk stemmen, want deelnemers met de meeste stemmen winnen.

Wat kun je zoal winnen?
Bijvoorbeeld een rolletje in een Univé commercial (met Marco Borsato!), SpangaS De Film, Voetbalvrouwen en Het Sinterklaas Journaal. Dit zijn allemaal eerdere producties waar FilmrolWinnen.nl aan heeft meegewerkt.

Schrijf je vandaag nog in en dan zien we jou binnenkort misschien wel in een leuke commercial of doe je mee aan een professionele acteercursus van Joost Buitenweg, o.a. bekend van GTST!

Wacht niet langer en laat je droom uitkomen. Schrijf je snel in op FilmrolWinnen.nl en wie weet... TOT OP DE SET!