Wat is jouw droom(baan)?

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Iedereen heeft dromen. Dit kunnen kleine dromen zijn, maar natuurlijk ook heel grote dromen. Over je leven, je ambities, idealen en uiteraard je toekomst. Niemand kan zonder dromen, ze zijn de brandstof van ons leven. Dus waarom zouden we er dan niet wat meer aandacht aan schenken? We zijn de hele dag maar aan het rennen en vliegen en vergeten soms de dingen waar het echt om draait...

Ga je op maandagochtend weer een saaie dag tegemoet? Baal je dat het weekend weer voorbij is? Blijft die ene droom hangen? Doe er dan iets mee! Iedereen zou minstens één keer in zijn of haar leven iets anders moeten doen. Gewoon lekker het roer omgooien! Al is het maar voor een dag; durf je droom werkelijkheid te maken!

EverydayFriday.nl is een organisatie die werk maakt van droombanen. Van JOUW DROOMBAAN welteverstaan!  Jij kiest je droombaan uit en samen met een zeer gepassioneerde droombaan-mentor ga je deze dag beleven. Je mentor is een expert op het door jou gekozen werkterrein en zal je dan ook alles laten beleven wat met jouw droombaan te maken heeft.

Waar kun je uit kiezen?
Op de site zijn er al tal van droombanen te vinden waaruit je kunt kiezen. Een korte greep uit de mogelijkheden:

- chef-kok
- entertainer
- fashion designer (NIEUW!!)
- filmproducer
- fotograaf
- interieurontwerper
- journalist/tekstschrijver
- schoenvormgever
- singer/songwriter
- stand-up comedian

De naam EverydayFriday
De naam EverydayFriday is ontstaan uit het feit dat 'de vrijdag' door veel mensen wordt genoemd als hun meest favoriete werkdag van de week. En geef ze eens ongelijk! Het vooruitzicht van het weekend maakt ons nou eenmaal blij! Het is met name het gevoel dat een vrijdag bij veel mensen opwekt, dat in het concept van EverydayFriday zit verwerkt.

Stel je eens voor dat iedere werkdag zou voelen als een vrijdag! Stop dus maar met dromen, zet een kop koffie of thee en laat je inspireren op www.everydayfriday.nl!