Seks & relaties / Relaties
Relaties

Een markt voor vreemdgangers

Reageer 0

"Second Love is een datingsite voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of een avontuur zoeken."

Op SecondLove.nl kun je uit de voeten als je een slippertje wel ziet zitten. Je moet dus al wel een relatie hebben om lid te worden.

Voor hem
Heb je dat ook wel eens? Dat je weliswaar nog steeds gelukkig bent met je relatie, maar af en toe vindt dat monogaam zijn ook wel erg monotoon is? Je wilt geen problemen in je relatie, maar... de sleur maakt je er niet gelukkiger op? Heb je behoefte aan avontuur omdat thuis de sleur heeft toegeslagen? Kom dan in actie!

Voor haar
Heb jij dat ook wel eens? Dat je voor je uit zit te staren en denkt: wat is mijn leven een sleur geworden. Je wilt helemaal geen grote veranderingen in je leven, maar bent wel toe aan iets anders, iets nieuws, alleen voor jezelf. Doorbreek die sleur en doe eens iets gewaagds. Het leven is kort: geef jezelf een Second Love cadeau!

Oprichter Eric Drost vertelt in Metro: "Onze doelgroep is de vrouw of man met een relatie die de sleur van een relatie wat wil doorbreken met een avontuurtje. Bij ons dus geen singles die op zoek zijn naar de ware."

De site is ontstaan omdat er volgens de oprichter genoeg mensen zijn die wat meer avontuur zoeken, maar hun partner niet kwijt willen. Er bestonden alleen nog ordinaire sekssites en koppelsites voor singles, maar eentje als deze nog niet. Natuurlijk weet je nooit zeker of iemand wel een relatie heeft, maar de site is in ieder geval niet bedoeld voor het zoeken naar zo'n verbintenis.

Wij vragen ons sterk af of het wel zo koosjer is om vreemdgaan te stimuleren. De site geeft echter aan dat het niet hun bedoeling is om relaties te ruïneren... Maar ja, wat doen ze dan wel?!

"Van flirten tot een affaire met een zwoele minnaar: bij Second Love vind je de persoon die bij jouw verlangens past."

Wat vind jij van zo'n site en vreemdgaan in het algemeen? Vind jij het leven te kort en te leuk voor één relatie? Waar ligt voor jou de grens?

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 2 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anoniem

    Ik heb op deze site gestaan in een periode vlak na mijn scheiding. De reden: na een aantal vage teleurstellende dates met verwachtingen naar mijn kant toe waaraan ik niet kon en wilde voldoen, wilde ik vooral genieten zonder emotionele betrokkenheid. Klinkt dat vreemd voor een vrouw? Nee ik denk het niet. Tijdens eerdere dates kwam ik er al snel achter dat het de mannen of om de sex zonder betrokkenheid ging of juist het tegenovergestelde, het claimgedrag. Geclaimd worden wilde ik op geen enkele manier in die periode van mijn leven. Door te gaan kijken op second love..had ik de touwtjes in handen. De mannen waren gebonden en op zoek naar variatie, uit de sleur en wilden hun relatie niet opgeven. Precies hetgeen waar ik toen voor ging. Geen emotionele betrokkenheid, geen claimgedrag en geen relatie. Een leuke tijd hebben. Ik moet zeggen het is een gat in de markt want al na de eerste dag kwamen er ontelbare reacties op mijn profiel (zonder foto overigens). Hele leuke dates meegemaakt en raar maar waar , bij een contact is het zelfs gelukt om zijn eigen relatie weer nieuw leven in te blazen. Leuke dingen meegemaakt op second love en ook minder leuke dingen (zoals dat met alles is). Veroordelen/beoordelen doe ik niet en een ieder moet doen waar hij /zij zichzelf goed bij voelt. Het was leuk voor de time being.. maar hoe je het wendt of keert het is een tijdelijke ontsnapping uit de realiteit. Overigens toh twee goede platonische vriendschappen aan deze site overgehouden !

  • wendelien

    Het lijkt me dat iedereen weleens denkt aan vreemdgaan. Ongetwijfeld zal er wel behoefe aan deze site zijn, denk echter wel dat als je je er inschrijft op gegeven moment aan toegeeft. Ongetwijfeld zullen er velen enkel lid van die ste worden om hun fantasieën te kunnen waarmaken zonder de stap te zetten echt vreemd te gaan.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen