Een markt voor vreemdgangers

Relaties door Marieke_B

"Second Love is een datingsite voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of een avontuur zoeken."

Op SecondLove.nl kun je uit de voeten als je een slippertje wel ziet zitten. Je moet dus al wel een relatie hebben om lid te worden.

Voor hem
Heb je dat ook wel eens? Dat je weliswaar nog steeds gelukkig bent met je relatie, maar af en toe vindt dat monogaam zijn ook wel erg monotoon is? Je wilt geen problemen in je relatie, maar... de sleur maakt je er niet gelukkiger op? Heb je behoefte aan avontuur omdat thuis de sleur heeft toegeslagen? Kom dan in actie!

Voor haar
Heb jij dat ook wel eens? Dat je voor je uit zit te staren en denkt: wat is mijn leven een sleur geworden. Je wilt helemaal geen grote veranderingen in je leven, maar bent wel toe aan iets anders, iets nieuws, alleen voor jezelf. Doorbreek die sleur en doe eens iets gewaagds. Het leven is kort: geef jezelf een Second Love cadeau!

Oprichter Eric Drost vertelt in Metro: "Onze doelgroep is de vrouw of man met een relatie die de sleur van een relatie wat wil doorbreken met een avontuurtje. Bij ons dus geen singles die op zoek zijn naar de ware."

De site is ontstaan omdat er volgens de oprichter genoeg mensen zijn die wat meer avontuur zoeken, maar hun partner niet kwijt willen. Er bestonden alleen nog ordinaire sekssites en koppelsites voor singles, maar eentje als deze nog niet. Natuurlijk weet je nooit zeker of iemand wel een relatie heeft, maar de site is in ieder geval niet bedoeld voor het zoeken naar zo'n verbintenis.

Wij vragen ons sterk af of het wel zo koosjer is om vreemdgaan te stimuleren. De site geeft echter aan dat het niet hun bedoeling is om relaties te ruïneren... Maar ja, wat doen ze dan wel?!

"Van flirten tot een affaire met een zwoele minnaar: bij Second Love vind je de persoon die bij jouw verlangens past."

Wat vind jij van zo'n site en vreemdgaan in het algemeen? Vind jij het leven te kort en te leuk voor één relatie? Waar ligt voor jou de grens?