WIN: Boek 'Tika'!

Winacties door Redactie Ze.nl

Maar waar gaat het boek over?
Tika lijkt een normale puber met de bijbehorende ups en down, zoals we in de puberteit gewend zijn. Alleen worden haar stemmingswisselingen met de dag steeds heftiger. Een uitgeputte en depressieve jonge vrouw verandert in een impulsief en ondernemend feestbeest. Ze heeft het gevoel alsof ze de hele wereld aankan en besluit op een dag naar Spanje je liften.

Nadat haar bizarre reis eindigt, wordt het duidelijk dat Tika manisch depressief is en volgen we haar moeilijke weg door de hulpverlening. Het verhaal gaat over elementaire vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Hoe kan ik, ondanks een ziekte, mijn weg vinden in het leven?

Hebben, hebben, hebben!
Tika
Alette van Bentum
ISBN: 9789078761112
Prijs: 12,50
Uitgeverij: Tobi Vroegh

Geen zin om geld uit te geven en wil je liever dit fantastische boek Tika van Alette van Bentum winnen? Doe dan snel mee!

Ze.nl mag enkele exemplaren van Tika weggeven! Om kans te maken op de prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 6 mei 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.