Nationale Gezondweek: go healthy!

Sport & gezondheid door Jo-Anne

Elk jaar komt hetzelfde probleem terug: het nieuwe jaar beginnen met een strak trainingsschema en alle junkfood laten staan. In het begin lukt het nog aardig, maar dan word je verleid door al het lekkers om je heen. Koekjes, taartjes en heerlijke snoepjes werk je binnen een paar minuten naar binnen. Het koekiemonster in je komt naar boven en je eet alles wat los en vast zit! Gelukkig gooit de Nationale Gezondweek een reddingsboei en is er nog steeds hoop om je goede voornemens een keer wel vol te houden.

Sorry... Nationale Gezondweek?
Doe even Gezond! De lente komt er weer aan en we kunnen ons niet meer verschuilen onder die dikke wintertruien! Voordat we met onze lente-outfits op straat kunnen lopen, moet er wel eerst wat gedaan worden aan die overtollige kilootjes en ongezonde levensstijl. De Nationale Gezondweek laat iedereen die goede voornemens oppikken vanaf de eerste week van de lente!

Hoe kan ik meedoen?
Ben je het zat om ongezond te leven? Doe dan 23 maart t/m 29 maart mee! Je kunt je al vanaf 10 maart aanmelden op www.nationalegezondweek.nl. Aan de hand van een paar vragen krijg je een gratis online eet- en beweegschema samengesteld door de beste professionals uit het vak. Een voedingscoach zal je de lekkerste en gezondste maaltijden geven, terwijl een personal trainer je zal laten zweten! Je killerbody komt steeds dichter en dichterbij!

Een Gezondweek doe je natuurlijk niet alleen. Haal al je familie, vrienden en collega's over om een week lang gezond te leven! Wil je liever de competitie aangaan met je collega's? Kijk dan na een week welke afdeling bijvoorbeeld het fitst is na een gezonde week. Stimuleer elkaar en houd elkaar goed in de gaten. Meld je snel aan op de website en maak heel eenvoudig een groep aan voor je bedrijf, afdeling, team of lunchgroepje.

Hoe overleef ik zo'n gezonde week!
Hoe kom je een week lang gezond leven door? Wij helpen je natuurlijk een handje:
- Lach veel: de Nationale Gezondweek is leuk!
- Ga wandelen tijdens de lunch (en neem die ene leuke collega mee).
- Doe het samen! Maak met vrienden/collega's een groep op nationalegezondweek.nl aan.
- Onthoud dat je goed bezig bent en waar je het voor doet: healthy killerbody!
- Zeg of schreeuw zo vaak als je wil: Doe even Gezond!
- Tien minuten per dag springtouwen doet écht wonderen.
- Wissel voeding, maar ook je beweging af.
- En natuurlijk: Doe gezond, meld je aan en zorg dat ook je vrienden en collega's meedoen.

Wij zijn helemaal enthousiast geworden en gaan zeker meedoen! Dus word fitter, voel je beter, zie er goed uit, val af en ga vooral de competitie met je vrienden aan. Beter kan je de lente niet beginnen.

Kijk voor meer informatie op
www.nationalegezondweek.nl