I love PUMPS!

Mode & trends door Jo-Anne

Kun je je eerste kennismaking met hakken nog herinneren? Dan liep je met je kleine voetjes in die grote pumps van je moeder. Ik hoor mezelf nog zeggen: "Als ik later groot ben, wil ik ook hakken!" Gelukkig hebben wij nu een belangrijk moment in ons leven bereikt en kunnen we niet meer zonder! Hoe meer pumps in je collectie hoe beter!
 
Pijnlijke voorspelling...
Uit onderzoek is gebleken dat wij vrouwen maar liefst 50 jaar van ons leven op hakken lopen. Maar... In een glazen bolletje heeft een voorspeller een verschrikkelijke toekomst voor onze schoentjes gezien. Het blijkt dat als wij hippe dertigers zijn, de hoogte van onze killer heels een flink stuk zal dalen. Hou je vast, want het wordt erger! Als we oude 'moderne' omaatjes zijn, zeggen we zelfs 'adios' tegen onze killer heels en 'welkom' tegen gezondheidsschoenen. Nee, dat pikken wij natuurlijk niet en genieten zo lang mogelijk van onze pumps!

Regel nummer uno
Zorg er altijd voor dat je basic pumps in je collectie hebt. Zwarte pumps zijn daarom ook écht een must-have! Je kunt deze met alles combineren: skinny jeans, kokerrok of leuk jurkje. Heb je een onaangekondigd feestje? Zwarte basic pumps bieden redding en maken je outfit helemaal af!

À la Victoria Beckham
Niet iedereen is gezegend om op stiletto's van tien centimeter of hoger te lopen. Gelukkig heb ik goed nieuws, oefening baart kunst! Neem er lekker de tijd voor en het komt helemaal goed. Straks ben jij de nieuwe Victoria Beckham en is lopen op high stiletto's so easy...

Zucht...
We beginnen al te watertanden als we Manolo Blahnik, Jimmy Choo en Christian Louboutin horen. Fantastische collecties, maar oh zo duur. Door Carrie Bradshaw hebben we kennis kunnen maken met deze fantastische merken. Hierdoor kunnen wij ook openlijk voor onze shoe-addiction uitkomen. Thank you Carrie! Helaas hebben wij niet allemaal een dikke vette designer portemonnee om de trotse eigenaar van een stel fantastische Manolo Blahniks, Jimmy Choo's of Christian Louboutins te worden. Maar we blijven hopen...

Voor weinig geld
Je hoeft niet jarenlang te sparen om dure Carrie Bradshaw-schoenen te kopen. Bij Invito, Manfield, VanHaren en Cinderella kun je voor weinig geld je collectie verder uitbreiden. Geen zin om alle winkels af te gaan? Dan kun je ook via internet op pumpjacht gaan. Op intovintage kun je vintage pumps vinden voor minder dan dertig euro. Wie wil dat nou niet! Heb je liever aparte pumps, dan kan dat natuurlijk ook. Je bent gegarandeerd dat je de show zult stelen!

Pumps, peeptoes, killer heels en stiletto's, we willen ze allemaal en het liefst in alle kleuren! Laten we er van genieten zolang het nog kan en niet denken aan die ouderwetse gezondheidsschoenen aan onze beeldige voetjes.