Mijn tas zegt dat ik...

Mode & trends door Jo-Anne

Bij elke outfit heb je bepaalde belangrijke accessoires om je look helemaal af te maken. Vrouwen vinden het normaal om te zeggen: "Die ketting staat veel beter bij die jurk, maar dan wel samen met die ene tas." Wij willen er nou eenmaal fearless uitzien! Elke tas heeft een speciale betekenis en zegt wat voor soort persoon je bent. Speciaal voor jullie heb ik een paar geweldige tassen uitgezocht!

Enveloptasjes
Kleine enveloptasjes laten zien dat je van orde houdt. Je bent precies en let op elk klein detail in je kleding en uiterlijke verzorging. Enveloptasjes bieden zeer weinig ruimte en daardoor is er alleen plaats voor belangrijke spullen: lipgloss, sleutels en je portemonnee. Dit laat zien dat je niet veel nodig hebt om zeker van jezelf te zijn.

Merktas
Zien en gezien worden is je motto! Je bent dol op fashion en wil een celebrity status uitstralen. Het leven zie jij als een catwalk. Hierdoor ben je op de hoogte van de modescene en weet deze goed te vertalen in je eigen kleding. Geld uitgeven aan dure merktassen, accessoires, schoenen en kleding is een must.

Grote tas schuin over je schouder
Zoveel mogelijk rommel meenemen vind jij niet erg. In jouw tas kun je van alles vinden: je mobiele telefoon met oplader, tandenborstel, tandpasta, extra kleding, sleutels van je eigen huis, van je moeder, van je beste vriendin en van je werk, tijdschriften, iPod, acht soorten lipgloss en niet te vergeten je portemonnee. Je hebt alles het liefst binnen handbereik.

Rugzak
Vroeger was het nog normaal om met je prinsessenrugzakje te lopen. Ondanks dat het een zeer handige tas is, kun je er geen afstand van doen. Met veel moeite kan je nog steeds geen afscheid nemen van je kinderjaren. Het liefst blijf je nog een kind. Het laat zien dat je naïef bent en stiekem lijdt aan het 'Peter Pan-syndroom' om nooit volwassen te worden.

Vintage tas
De klassieke tassen uit de tijd dat je moeder nog jong was. Dit laat zien dat je niet veel geld uit hoeft te geven om er leuk uit zien. Je kleding is vaak afgestemd op je vintage tas. Je hebt een simpele maar smaakvolle stijl. Je hebt het idee dat je jezelf niet hoeft te bewijzen en lekker je eigen gang kunt gaan met je smaak voor fashion.

Stoffen tas
Een eenvoudige stoffen tas met een grappig motief of die je gratis in een winkel hebt gekregen, laat zien dat je alternatief kunt zijn. Je houdt je niet zo bezig met fashion, omdat er belangrijkere issues gaande zijn in de wereld. Je hoeft niet op te vallen en doet lekker waar je zin in hebt.


Nadat ik al mijn tassen naast elkaar had gezet, kwam ik tot de conclusie dat ik een tassen-fetish heb! Ook ik heb ze in alle kleuren en formaten, vintage, grote tassen, noem maar op. Handig om te weten dat ik een 'vintage/grote tas schuin over de schouder'-persoon ben. Maar hoe dan ook, ik kan niet wachten tot ik een nieuwe tas kan kopen! I LOVE BAGS!