Musthave: De Tutti Frutti-zomer van 2009!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Kipling

behoeft geen introductie meer. Het wereldbekende merk vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig. Kipling heeft al sinds het begin buitengewoon veel succes geboekt. Het merk staat voor functionele doch funky tassen, rugzakken, koffers en accessoires. Het kleine aapje dat aan elke Kipling tas bungelt heeft direct de wereld veroverd en zorgt voor nét dat beetje extra.

Kipling staat voor veel mensen misschien gelijk aan praktische, stevige nylon tassen. Maar dat het merk veel meer in z'n mars heeft, wordt bewezen met de zomerse HIP-collectie van 2009! Deze nieuwe collectie van Kipling omvat modieuze en vlotte laktassen om van te watertanden. Van een XL schoudertas tot de terug-van-weggeweest enveloptas in onvervalste eighties stijl: deze collectie is dé collectie voor de jonge en trendy vrouw!


Of je nu gaat voor de Ivah; een grote en praktische tas of voor de Arlene of Ethel; ieniemienie tassen om je party outfit mee op te vrolijken. HIP brengt een vleugje funkyness in je garderobe. En het beste van alles: de hippe monkey heeft ook een gloednieuwe make-over gehad en maakt je tas helemaal af! Omdat elke tassenliefhebster natuurlijk nooit de deur uitgaat zonder bijpassende accessoires, biedt de HIP-collectie ook multifunctionele etuitjes en praktische portefeuilles.

Ben je eerder uit op een stoere collectie? Vintage Leather is een collectie leren tassen met een echte rock and roll attitude! De collectie voor de zomer van 2009 bestaat uit veel grote tassen en effen, warme kleuren die perfect passen bij al je zomeroutfits. Toppers zijn onder meer de stoere schoudertassen Gade en Cyan, maar ook de verleidelijke Bagel doet het erg goed bij elke outfit!

Conclusie? Kom maar op met die Tutti Frutti-zomer!! Ik ben er helemaal klaar voor! Nu alleen nog even hard doorsparen, want de tassen zijn niet bepaald goedkoop...

Kijk voor de complete collectie op: www.kipling.com.