Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Budget Valentijnstips!

Ze.nl heeft voor jou vijf tips op een rijtje gezet om je partner op Valentijnsdag mee te verrassen. Niet te duur, weer eens wat anders dan die boring bioscoop of de afgezaagde pizzeria, en vooral heel erg leuk om samen te doen! En daar gaat het toch om?

1. Koop geen duur cadeau, maar maak zelf een presentje voor je ventje. Laat je creativiteit de vrije loop, koop een wit doek en wat kwasten en schilder je diepste emoties. Schilderen kan ook heel therapeutisch werken, dus verstokte gevoelens kun je heerlijk uiten met een likje verf. Het is vooral heel erg leuk zelf een cadeau te maken voor je lief, want je maakt het zo persoonlijk als je zelf wil! Dus klei een asbak, vouw een groot rood hart, knoop een ketting... it's crea-bea-time!

2. Pak op Valentijnsdag de auto en ga rijden. Maakt niet uit waarheen, rij heerlijk de weg op en zie waar jullie belanden. Door spontaan en zonder voorbedachte reden te gaan rijden beleef je het gevoel van reizen misschien nog wel intenser dan je zou denken. Misschien kom je onderweg wel langs een schattig hotelletje of een prachtig bos... shut up and drive!

3. Het is februari, dus trek een dikke trui aan, zet die muts op en maak met je lief een fijne strandwandeling. Niets is lekkerder om hand in hand langs de branding te slenteren en later met een loopneus warme chocolademelk te drinken in een strandtent. Je bent in beweging en een wandeling is de ideale manier om goede gesprekken te voeren en van elkaars aanwezigheid te genieten... walk on!

4. Ook al ben je geen keukenprinses, je Valentijn zal alle moeite die je steekt in het bereiden van jullie favoriete maaltijd altijd waarderen. Liefde gaat nu eenmaal door de maag. Doe van te voren ruim boodschappen, zorg desnoods voor een plan B (een diepvriespizza is ook heel romantisch) en kokkerel er op los. Kaarsjes, flesje wijn, fijn muziekje... a succesfull dinner for two guaranteed!

5. En last but not least... neem je lief mee naar de plek waar jullie verliefd werden. Misschien onhandig en niet heel goedkoop als jullie elkaar in Mexico voor het eerst ontmoetten, maar neem je Valentijn mee naar een plek die voor jullie allebei heel bijzonder is. De plek waar jullie voor het eerst zoenden, of waar jullie de diepste gesprekken voerden, of waar jullie voor het eerst samen dansten. Of je nu een lange of korte relatie hebt, die plek zal altijd een speciale betekenis hebben... do you remember?

Heel veel plezier en liefde toegewenst op Valentijnsdag!