De moderne gentleman

Single & daten door Redactie Ze.nl

Volgens wodkafabrikant Smirnoff is de moderne gentleman een type man dat steeds vaker gespot wordt. Maar wat zijn nu precies de kenmerken?

1) Hij besteedt veel aandacht aan zijn uiterlijk en gaat gekleed als een klassieke gentleman: strak in het pak, jasje, dasje, de juiste (zonne)bril en zelfs de hoed zijn onderdeel van zijn outfit. Denk ook: James Bond.

2) De moderne gentleman is een mix tussen de metroman (gevoelig, meegaand, ijdel en verzorgd) en de über- en retroseksueel (mannelijk, zelfverzekerd, stoer en galant).

3) Een echte gentleman is natuurlijk op de hoogte van de etiquette en weet dan ook dat hij ons af en toe moet verrassen met een cadeautje, houdt de deur voor ons open en schuift onze stoel aan als we aan tafel gaan.

4) Hygiëne: deze man zal altijd frisgewassen en gestyled voor de dag komen. Geen ruige baardgroei van vier dagen of een verwassen spijkerbroek aan zijn lijf!

5) Hoewel hij zelfverzekerd is en weet hoe hij zich moet presenteren, is hij absoluut niet arrogant. Hij stelt de vrouw met wie hij is op haar gemak.

Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar... gaat dat nou wel samen met de net geïntroduceerde fembot?