Lifestyle / Columns
Columns

Fucking kettingmails

FW:FW:FW:FW:FW:FW:FW:FW:FW:
Je bent net geknuffeld! Knuffel je vrienden, je vijanden, iedereen!!!
Na dergelijke, overigens meestal goedbedoelde berichten, heb ik geen zin om iemand te knuffelen. Dan heb ik zin om iemand te slaan.

Helemaal, en er is geen ontsnappen aan deze keer!!!
Deze keer? Kan ik er überhaupt wel eens aan ontsnappen?

Dit is een start van een totale *KNUFFEL* oorlog! Dus knuffel iedereen die je kent!!!
Wat mij betreft is dit de start van een totale *pleurt-op-met-die-doorstuurmailtjes*-oorlog.

Een knuffel, zo klein, en de betekenis zo groot.
Een mail, zo klein, en de ergernis zo groot.

Het kan een lach op iemands gezicht toveren. Dus laten we eens knuffelen op zijn tijd !!! Iedereen heeft wel eens een knuffel nodig, ook ik..!!! Als je deze mededeling krijgt, breng het verder naar tenminste 10 Hyves vrienden, inclusief de persoon van wie je het gekregen hebt.
Met zulke mailtjes komt er geen lach op mijn gezicht. Dan springt er een expressie in mijn gelaat alsof ik naar een optreden van Dries Roelvink ben geweest.

Echt, ik vind het heel lief en het zal zeker goed bedoeld zijn, maar men hoeft me helemaal geen fijne maandag, geweldig dinsdag, uitstekende woensdag, prettige donderdag, oftewel een superweek te wensen via mijn inbox. Eén zo'n bericht en ik krijg honderden 'replys' (RE: fijne dinsdag) van wildvreemden die niet voor mij bedoeld zijn.

Ik zou al zo'n 200 keer dood gegaan moeten zijn, maar vreemd genoeg leef ik nog steeds. Ik zou al tien keer gescheiden moeten zijn, maar ben nog nooit getrouwd geweest. Mijn computer zou al lang gecrasht moeten zijn, maar hij doet het nog prima. Ik heb al 73 bedreigde diersoorten gered, maar mijn gratis midweekarrangement is nimmer aangekomen. En ik stuur geen mail binnen een half uur door naar minstens vijf vrienden om te voorkomen dat ze niet vriendelijk tegen me doen zodra ik ze de eerstvolgende keer tegenkom. Ik wil niet in vijftien minuten een salaris verdienen waar ik normaal gesproken vijf jaar voor moet werken, middels het geven van één knietje en één trap in andermans kruis, en mijn plasma-tv laat ik langer dan een uur aanstaan omdat ik niet bang ben dat-ie ontploft. Waar ik wel bang voor ben is het openen van mijn inbox. Stuur dit dan ook door naar iedereen die je kent en dan zijn we er mogelijkerwijs permanent vanaf. ;)

BTW: *Het betreft hier een niet al te serieus te nemen column...*