SMSdePil.nl: super uitvinding!

Sport & gezondheid door Jet

SMSdePil.nl is een nieuwe eenvoudige manier om per sms de anticonceptiepil te bestellen. Door het sturen van een gratis sms naar '3010' krijg je de anticonceptiepil binnen 3 werkdagen thuisgestuurd.

Dit wil ik! Wat te doen?

Download hier het inschrijfformulier, vul deze in en stuur hem gratis op. Om te controleren dat je al eerder de anticonceptiepil hebt gehad, is SMSdePil.nl verplicht om je te vragen om eenmalig het etiket van je pil (deze zit geplakt op de buitenzijde van het doosje van je pil) naar ze op te sturen. Gebruik je de pil nog niet, ga dan eerst even langs bij je huisarts. Stuur vervolgens het recept op naar SMSdePil.nl.

Als al je gegevens kloppen, ontvang je een sms met je login-gegevens. Vanaf nu kun je de pil altijd en overal bestellen door een gratis smsje (met daarin 'bestelpil, naam en de naam van je pil') te versturen... It's as simple as that!

Binnen drie werkdagen valt er een blanco enveloppe op de mat en heb je weer een voorraadje pillen in huis. De bezorgkosten worden betaald door SMSdePil.nl.

Je krijgt zelfs op afgesproken tijden (om de drie of zes maanden) een herinnering per sms, zodat je je nooit meer druk hoeft te maken over vervolgbestellingen... Zo zit je nooit meer zonder pil! En heb je extra pillen nodig omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat, is dit ook geen probleem!

Hoe zit het dan met de kosten? Je bestelling wordt rechtstreeks gedeclareerd bij je eigen zorgverzekeraar. Alleen je eigen bijdrage (als je die hebt) wordt middels een automatische incasso geïncasseerd.

Wat een super uitvinding! Ik ga me gelijk aanmelden...

Kijk voor meer informatie op www.smsdepil.nl.