We All Love 80's & 90's!

Vrije tijd door Marieke_B

Het concept van We All Love 80's & 90's is briljant. Het is toch heerlijk om uit je dak te gaan op nummers die je bijna allemaal kent? Dat je echt zo'n nostalgisch 'oh jaaaaa!-gevoel' krijgt bij de begintonen van elk nieuw liedje? Dat er schermen hangen waar fragmenten uit de 80's & 90's getoond worden, van Pippi Langkous en het voetbalsucces van '88 tot The A-Team en Meneer Kaktus?

Radio Veronica geeft maandelijks verschillende edities van dit mooie feestje. Ooit begonnen zij in Rotterdam, maar wegens de enorme populariteit van het feest zijn ze dit gaan uitbreiden. En met succes! Per maand worden diverse edities van We All Love 80's & 90's gegeven op verschillende locaties in het hele land, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Den Haag en nog een aantal plaatsen. Er is er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt!

De entreeprijzen voor deze avonden liggen tussen de 7,00 en 12,50 euro. De kaartjes zijn heel makkelijk online te bestellen, maar ook op de avond zelf is er een mogelijkheid om er aan de deur nog eentje te kopen. De feesten zijn echter wel altijd bomvol, dus het is handiger om niet het risico te lopen dat je aan de deur staat en het feest uitverkocht is!

Voor meer informatie over data, locaties en ticketverkoop kun je een kijkje nemen op www.wealllove.com. Ik ben in ieder geval zelf elke maand van de partij!