CD: Milow - The Bigger Picture

Media door Redactie Ze.nl

De 27-jarige Milow (echte naam: Jonathan Vandenbroeck) timmert al een tijdje aan de weg in zowel België als Nederland en kreeg enige naamsbekendheid met het hitje You Don't Know. Maar écht bekend werd hij toen hij in september bij Studio Brussel het bekende nummer Ayo Technology (origineel uitgebracht door 50 Cent en Justin Timberlake) coverde en daarmee een gigantische hit in Nederland scoorde.

Het in 2006 uitgebrachte album The Bigger Picture is nu dus weer volop in 'the picture'. Het album opent met het prachtige nummer Born In The Eighties, dat een feest van herkenning zal zijn voor mensen die geboren zijn in de jaren tachtig. Het hele album staat vol met mooie nummers die niet alleen herkenbaar zijn qua tekst maar ook na één keer luisteren al erg vertrouwd klinken. The Bigger Picture is zeker geen vernieuwend album, maar vooral een mooi album met rustige gitaarnummers, gezongen door een man met een mooie, warme stem.

Het grootste nadeel van het album? Het feit dat de liedjes zo kort zijn, en het album daardoor vrij snel afgelopen is. De cd had wat mij betreft veel langer mogen duren!

The Bigger Picture 
Milow
EAN: 0742451027228
Prijs: 16,99