Kerstkado cruciaal voor relatie

Relaties door Renee

 

Huishoudartikelen zijn al helemaal uit den boze. Kijk dan ook niet raar op als je vervolgens aan de kant wordt gezet. Denk hierbij dan vooral aan kookgerei, schoonmaakspullen en plakbandhouders. Blijkt je vrouw hoogopgeleid te zijn, dan heb je de poppen echt aan het dansen en is de kans dat je de deur wordt gewezen nog groter. En is die vrouw hoogopgeleid in combinatie met werk als politieagente, dan kan je zelf maar beter maken dat je wegkomt...

Mannen daarentegen doen niet zo moeilijk. Slechts 17% van de mannen maakt het uit met zijn geliefde na het ontvangen van een teleurstellend kerstcadeau. Volgens relatie-experts ligt dit aan het feit dat mannen gewoon minder waarde hechten aan cadeautjes binnen een relatie. Vrouwen hebben andere en hogere verwachtingen van hun mannen.

Tja... wie geeft zijn vrouw dan ook een plakbandhouder? Is het dan niet ons goed recht hieruit op te maken dat de relatie misschien wel niet heel diepgaand is? Het is toch wel leuk om te weten dat er tenminste een beetje moeite voor is gedaan, en dat houdt niet in naar de boekhouder op de hoek lopen.

Wat is het meest teleurstellende cadeau wat jij ooit hebt gekregen met kerst en heeft die relatie vervolgens stand gehouden?