WIN: Kaarten Manuscripta

Winacties door Saar

Het event, dat op 7 en 8 september plaatsvindt, zal het kloppende literaire hart van Nederland en de opening van het nieuwe boekenseizoen zijn. Net zoals afgelopen jaar vormt het prachtige Westergasterrein in Amsterdam het decor.

Tijdens Manuscripta presenteren meer dan honderd Nederlandse uitgevers hun nieuwe titels voor het komende seizoen. Daarnaast vinden er boekpresentaties plaats, zijn er vele gratis voorpublicaties te verkrijgen, kun je interviews met bekende en debuterende auteurs bijwonen en boeken laten signeren. Ook vinden er exclusieve previews van boekverfilmingen plaats en staan er bijzondere buitenacts geprogrammeerd. Er gebeurt werkelijk te veel om op te noemen: debatten, discussies, proeverijen, workshops. Tevens zijn er diverse prijzen te winnen: zie jij alle zeventig Baantjers al in je kast staan of vertrek je misschien met een koffer vol Mouria-boeken naar huis? Bekijk het complete programma op de website en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod. Tip: print ook alvast je persoonlijke Manuscripta spoorboekje, zodat je straks door de bomen je favoriete schrijvers en boeken terug zult vinden!

Manuscripta vindt plaats op zondag 7 en maandag 8 september. Beide dagen zijn toegankelijk voor het boekenvak en de pers. Op zondag is ook het publiek welkom. De beurs bezoek je in de Westergasfabriek en het omliggende terrein, Haarlemmerweg 8-10, te Amsterdam. Zondag kun je hier van 11.00 tot 18.00 uur terecht. Dagkaarten kosten 10 euro en zijn te verkrijgen via manuscripta.nl.

Ze.nl mag 2 x 2 kaarten weggeven voor dit leuke event. Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op kaartjes. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe oud wordt de schrijver A.C. Baantjer op 16 september aanstaande?

Mail je antwoord voor 2 september naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.