Cocktailparty met Patricks lezing!

Winacties door Patrick

Ik verloot twee zomerse cocktailparty's met lezing inclusief drankjes en hapjes voor jou en twintig vriendinnen/vrienden (waarde toch zomaar 1000 euro als je zoiets zou moeten boeken) onder degenen die op de volgende manier Weg van Lila met persoonlijke boodschap bestellen voor zichzelf dan wel als cadeautje voor een vriend/vriendin/schoonmoeder of de buurvrouw die op vakantie gaat.

1. Maak 21,95 euro over (18,95 plus 3 euro tegemoetkoming in de portokosten) op Fortis rekeningnummer 0800316282 t.n.v. Patrick van Rhijn in Amsterdam. Vermeld erbij voor wie het boek is (voornaam achternaam).

2. Stuur mij op Hyves een berichtje met in de kop diezelfde voor- en achternaam plus in het berichtje het adres waar mijn boek naartoe moet plus de exacte tekst die je in het boek wilt hebben of vermeld dat je het krabbelen aan de creativiteit van de schrijver overlaat.

3. Wacht rustig af. Mijn/jouw/ons boek wordt binnen een week bij je bezorgd! :)

4. Wacht nog wat meer en je hoort vanzelf (in de eerste week van september) of jij één van die twee unieke zomercocktaillezingen t.w.v. 1000 euro* gewonnen hebt. Afgelopen winter heb ik een aantal lezingen met diner weggegeven op deze manier en die waren stuk voor stuk een groot succes.
De actie loopt tot 31 augustus. Over de uitslag kán gecorrespondeerd worden. Het haalt alleen geen flikker uit. De lezingen zullen in september plaatsvinden.

P.S.: Heb jij Weg van Lila al, ben je niet van plan er nog één te bestellen en wil je toch een handtekening in jouw exemplaar? Kom op zondag 7 september naar Manuscripta in de Westergasfabriek in Amsterdam. Dat is de opening van het boekenseizoen met optredens en signeersessies van allerlei bekende schrijvers. Ikzelf signeer van 15.00 tot 16.00 uur in de stand van mijn uitgeverij Karakter. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.manuscripta.nl. Wie weet tot daar!

Hoe dan ook, groetjes en wie weet tot cocktails,

Patrick 

* niet inwisselbaar tegen geld