WIN: Wellness-arrangement voor twee

Winacties door Redactie Ze.nl


Ze.nl Wellness Special


Ontvangst tussen 10.00 en 11.00 uur
Koffie, cappuccino of thee bij ontvangst
Uitleg en rondleiding door gastvrouw
Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot 23.30 uur
Onbeperkt gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout
Verfrissende smoothie
Luxe lunch
Cadeau bij vertrek


Tranquillity Welcome
: Een bijzonder welkomstritueel van dertig minuten met de huisgeur van Comfort Zone en dus die van de Veluwse Bron. De Tranquillity Welcome is een zeer ontspannen en bijzonder ritueel. Je huid wordt gereinigd waarna je de tranquillity antistress massage ervaart en vervolgens wordt de tranquillitymask aangebracht voor een totale ontspanning in de huid. Geef jezelf over aan de tranquillity aromatische olie en de masserende handen van uw beautyspecialist. Deze zorgen dat je de intens ontspannen behandeling niet snel vergeet!

Speciale Ze.nl prijs van 88,00 euro voor 71,50 euro per persoon

Het arrangement is geldig t/m 31 oktober 2008 en niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen van de Veluwse Bron. Reserveringen uitsluitend op basis van beschikbaarheid o.v.v. Ze.nl Wellness Special.
Reserveer snel per mail op reserveringen@veluwsebron.nl of bel: 0578-688 888 (alle dagen van 09.00 - 21.00 uur).

Alsof dit aanbod nog niet genoeg is, geven we ook nog eens 2x deze Ze.nl Wellness Special voor twee personen weg! Wat moet je hiervoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op de Wellness Special van de Veluwse Bron voor twee personen. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende twee vragen:
1) In welke plaats ligt de Veluwse Bron?
2) Waarom moet Ze.nl juist jou naar de Veluwse Bron sturen?

Mail je antwoorden voor 20 augustus naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.