WIN: Designbril t.w.v. 169 euro!

Winacties door Redactie Ze.nl

Specsavers biedt dit winterseizoen een gevarieerde en modieuze collectie van designbrillen en vertalen de trends van de catwalk naar optiekmode. Hieronder de belangrijkste thema's op brillengebied:

Retro
Een absolute must-have dit najaar is een retro bril, classic style. Denk aan een jaren '80 groot donker montuur à la Andy Warhol. De look is een mix tussen arty en fashion. Combineer bijvoorbeeld de glamorous retro bril met een mooi zwart jurkje of een jasje voor mannen. Belangrijk voor een bril met één kleur is dat hij afgestemd wordt op de kleur van je haar.

Ethno Safari
De catwalk laat ons ook veel mooie kleurige prints zien voor dit najaar in zowel brilmode als kleding en accessoires. Deze zijn terug te vinden in de prachtige ontwerpen van Missoni. Luipaard, zebra en zelf krokodil, de ethische stijl staat garant voor een echt savanne 'bohemian chic' look. Een mooi montuur met prints maakt je look helemaal af voor dit najaar en de winter.

Techno Mania
Heldere, krachtige kleuren. Eenvoudige, glanzende materialen. Geometrische patronen, contrasten en scherpe lijnen. Techno Mania verenigt kenmerken, constructie en ontwerp in een krachtige futuristische uitstraling. De kleuren zijn geel, paars, roze, oranje, rood en blauw, enkelvoudig of twee-aan-twee gecombineerd  in een patroon of aan de binnenkant van het  montuur. Details in metaal, acetaat en rubber. Deze energieke stijl is bedoeld voor mensen die zich graag laten zien! Inderdaad met het oog op fashion.

Brildrager van het Jaar
Heb jij een bril of staat een bril je gewoon fantastisch? Let dan goed op! Jennifer Hoffman (presentatrice van het modeprogramma Passion for Fashion) roept alle Nederlanders op om mee te doen aan de verkiezing voor brildragers. De finalist(e) uit Nederland doet mee aan de grote finale in Engeland en maakt zo kans op een modellencontract bij het topmodellenbureau MOT Models en een reis voor twee personen naar Barbados.
Iedereen kan meedoen! Kijk op www.brildragervanhetjaar.nl

Ze.nl mag namens Specsavers drie bonnen ter waarde van 169 euro weggeven, waarmee je een designbril kunt uitkiezen in één van de optiekwinkels. Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geupload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een bon. (Uiteraard kan je nog snel een foto üploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: In welke Nederlandse serie speelde Jennifer Hoffman de vriendin van Daan Schuurmans?

Mail je antwoord voor 14 augustus naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.