WIN: Laptop Sleeve van Golla!

Winacties door Redactie Ze.nl

Steeds meer jonge mensen kiezen voor een laptop in plaats van een vaste pc. Het biedt je meer vrijheid; je bent immers niet meer gebonden aan één vast bureau in een suf kantoor, maar je kunt werken op plekken waar jij je prettig voelt. Dit komt ook omdat het draadloze internet in Nederland een enorme opkomst doormaakt. De zogeheten 'hotspots' waar je gratis of tegen een kleine vergoeding in het openbaar kunt internetten, schieten als paddenstoelen uit de grond. Dus weg met dat saaie grijze kantoor; voortaan kun jij werken in een trendy koffiecafé waar je de hippe zakenvrouw uithangt met de nieuwste laptop en een café latte!

Het grote nadeel is dat de tassen waarin je je geliefde laptop veilig opbergt en vervoert, enorm degelijk afsteken tegen dat fancy imago dat jij dacht te hebben. Golla komt met de oplossing in de vorm van trendy sleeves, rugzakken en laptoptassen!

Omdat niet ieder mens hetzelfde is, komt Golla met verschillende kleuren en trendy prints. Alles in drie modellen: de schoudertas om lekker hip mee te flaneren, de rugzak om stoer en sportief mee over straat te gaan en de sleeve voor wie protectie wil, maar de laptop eigenlijk gewoon thuis laat.

Op www.tasendas.nl kun je de modellen van Golla vinden: Laptop Bag vanaf 49,90, Laptop Backpack vanaf 49,50 en Laptop Sleeves vanaf 24,90.

Ze.nl mag drie Laptop Sleeves 15.4" van Golla weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een Sleeve. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom is jouw laptop voor jou onmisbaar?
 
Mail je antwoord voor 4 augustus naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.