Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Samsung Galaxy Ace Phone Bag

Smart & Sexy
Naast de essentiële functies als bellen, sms, email en internet is deze smartphone voorzien van alle
moderne multimediafunctionaliteiten en social network-services. Maar de Samsung Galaxy Ace is niet alleen ‘smart’, maar ook erg sexy met zijn gewaagde black&white-combinatie en stijlvolle design.

SuperTrash
Om de Galaxy Ace nog sexier te maken, is Samsung een samenwerking aangegaan met het supervrouwelijke en sophisticated fashionlabel SuperTrash. Eigenaresse Olcay Gülsen heeft speciaal voor deze telefoon een unieke SuperTrash Phone Bag ontworpen, waarin je niet alleen je smartphone kwijt kunt, maar die ook nog eens een mini-portemonnee bevat . Zo heb je altijd alles bij de hand en loop je er ook nog eens very fashionable bij. De ultieme must-have voor de moderne vrouw!

Winnen!
Wil jij de Samsung Galaxy Ace en de SuperTrash Phone Bag winnen? Ga dan snel naar de Facebook-pagina van Fashionscene TV en upload  een foto waarop je laat zien hoe smart en sexy jij bent! (Let op: je moet de pagina wel eerst liken).

Zorg er vervolgens voor dat zo veel mogelijk mensen (familie, vrienden, kennissen etc.) op jouw foto stemmen. Heb jij de meeste stemmen? Dan zijn de prachtige Samsung Galaxy Ace en de SuperTrash Phone Bag van jou! Ga dus snel naar de Facebook-pagina van Fashionscene TV!

De winactie is opgezet door Fashionscene TV om te vieren dat het gloednieuwe tv-programma over fashion en beauty op Net 5 van start is gegaan!