Na Glamour nu ook Glamour Living

Media door Jet

Hoofdredacteur Karin Swerink over Glamour Living: 'De lifestylerubriek in Glamour beslaat zestien pagina's maar dat was lang niet genoeg voor al onze ideeën. Het leek ons fijn om een vrolijk en luchtig magazine te maken over wonen, reizen en koken.'

Die zal er komen ook! 25 september 2008 is de eerste Glamour Living in de winkel te bewonderen voor slechts 2,95. Het magazine zal twee keer per jaar verschijnen. Van soep tot sushi, van Hema tot Piet Boon en van shoppen in Groningen tot een junglereis door Mozambique. De onderwerpen wonen, reizen en koken worden in Glamour Living op een fashionable en tegelijkertijd toegankelijke manier gepresenteerd.

Glamour Living is een inspirerend, feel-good magazine in pocketformaat waarmee Glamour een grote doelgroep wil bereiken die nog niet wordt bediend. Net als in de 'gewone' Glamour vind je in Glamour Living inspirende artikelen en fotoshoots voor elk budget. Zo vind je er artikelen als Fashionflowers, 10 banken onder de 1000 euro, I kiss better than I cook en Stamppot met champagne. Voor ieder wat wils, lekker nuchter, maar natuurlijk ook met de nodige dosis glamour... We zijn benieuwd!

Bron: Glamour