Workshop: The Secret

Media door Saar

Wat houdt dit 'geheim', waar iedereen een graantje van mee lijkt te willen pikken, nu precies in en hoe maak je de koppeling van theorie naar het dagelijks leven? Speciaal voor geïnteresseerden die zich verder willen verdiepen in de principes van The Secret, heeft de ambassadrice van The Secret in de Benelux, Patty Harpenau, een praktische workshopreeks ontwikkeld. Patty is de officieuze spokesperson van The Secret en heeft deze naar Nederland gehaald. Ook is ze de auteur van het werkboek dat verschenen is naar aanleiding van het succesvolle boek van Rhonda Byrne, waar deze gehele 'gekte' op gebaseerd is. Patty is tevens inspirator van The Life Foundation en geeft inspirerende workshops. Zoals ze zelf zegt, leeft ze The Secret.

Patty Harpenau werpt zichzelf in deze workshopreeks op als je persoonlijke coach en legt stap voor stap het basisprincipe van The Secret uit. Spreuken als 'Hoe je de wereld ziet, zo zul je hem ervaren' en 'Gedachten worden dingen' klinken natuurlijk prachtig. Om dit vervolgens ook in je dagelijks leven toe te passen is een tweede. De boekjes zijn hier uitermate geschikt voor en doordat er iedere twee maanden een nieuw onderwerp aan bod komt, blijf je goed bij de les. Eén van de eerste twee boekjes is gericht op 'Persoonlijke ontwikkeling' (de basis) en het andere op 'Praktische toepassingen' (de verdieping). Je kunt de boekjes zowel los als bij elkaar gebruiken. Ieder deel bestaat uit een boek met teksten en afbeeldingen, instructies en oefeningen. Daarnaast vind je in ieder boekje een cd met hierop een gesproken workshop, een visualisatie- en meditatie-oefening en een braintraining. Dit is een korte oefening in beeld die je dagelijks op je computer kunt doen.

Wat vindt Ze?
De veertien delen van deze serie hebben betrekking op alle vlakken van je leven. Van vertrouwen tot succes, van enthousiasme tot gezondheid. Van wensen tot balans en van relaties tot zelfbewustheid. De combinatie van tekst, beeld en geluid maken de workshops effectief en houden je goed bij de les. Boodschappen worden wel vaak herhaald, maar misschien is dát het grote geheim van The Secret wel. Hoe vaker je 'de boodschap' hoort, hoe meer je erin gaat geloven en hoe dichter je bij het realiseren van je wensen komt. Hoog tijd dus om aan de slag te gaan. Begin maar vast met visualiseren zodat ook jij straks je dromen leeft in plaats van je leven te dromen!

Meer informatie vind je op www.hetgeheimvandesecret.nl