CD: DJ Maurice - Recycled

Media door Marit

De opzet van de cd is origineel, allerlei bekende feestnummers van de afgelopen tien jaar zijn op deze cd verzameld. Het is echter geen normale verzamel-cd! DJ Maurice heeft namelijk nog meer gemixt dan alleen de nummers; hij heeft de artiesten met de liedjes verwisseld. Zo hoor je Def Rhymz bijvoorbeeld een nummer van De Havenzangers zingen en Ome Henk een nummer van Huub Hangop.

Voor de feestgangers onder ons is deze cd een echte aanrader. De bekende liedjes swingen nog even hard als je gewend bent, zij het net iets anders. Net iets meer beat eronder of net een ander toontje. Ook is de andere stem natuurlijk even wennen. Op een gezellige avond in de kroeg kan deze cd de sfeer naar een nóg hoger niveau tillen. Een bossie rooie rozen, Schudden, Broek met zakken aan de zijkant, Hey baby, Op de camping en ga zo maar door. Alle bekende meezingnummers op één cd.

'Ik vind de cd zelf één van de leukste dingen die ik de laatste jaren gedaan heb. Om met zoveel bekende collega's samen te werken, die ik vroeger zelf altijd op tv zag, was erg leuk. En vooral omdat ze allemaal ook erg tevreden waren over de platen,' aldus DJ Maurice.

Punt is natuurlijk wel dat je van dit soort muziek moet houden om de cd te kunnen waarderen. Persoonlijk hou ik van een heel ander genre en geef dan ook mijn voorkeur aan de originelen. Ook vind ik het uiterlijk van de cd er wat goedkoop uitzien, wat jammer is omdat dat veelbepalend is voor de verkoop van een cd. Desalniettemin geloof ik dat je zeker van deze cd kunt genieten als dit muziekgenre in je straatje past. Dus partypoopers, bestel de cd!

RECYCLED
De bekendste artiesten zingen elkaars grootste party hits!

Leo Nardell - Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen
Cooldown Café - Ik wil je
Alex - Toeter Op M'n Waterscooter
Rob Ronalds - Bossie Rooie Rozen
Het Feestteam - Annemarie
Peter Beense - Verdomd Alleen
Def Rhymz - 's Nachts Na 2en
De Havenzangers - Schudden (Zak Maar Lekker Door)
Starkoo - Kleine Blonde Mariandel
Ome Henk - Broek Met Zakken Aan De Zijkant
Dries Roelvink - Laat De Boel Maar Lekker Waaien
Happy Hour Crew - Hey Baby
DJ Cor ft. DJ Maurice - He Ho 2008
Huub Hangop - Op De Camping
BONUS: Trafassi - Heb Je Even Voor Mij
 
Voor meer informatie: www.djmaurice.com