WIN: LOOkX-tas t.w.v. 209 euro!

Winacties door Redactie Ze.nl

De zwartleren hobo-tas is onmisbaar in de LOOkX collectie. Voor echte tassenfreaks mag deze natuurlijk niet ontbreken in de persoonlijke verzameling! Bovendien is hij lekker groot en dus ideaal om mee te shoppen.

Deze tas is ruim en valt soepel. De naden zijn met witte of rode stiksels afgewerkt, wat een speels effect geeft. De tas is voorzien van een echt zilveren logo van LOOkX (925S) en sluit met het koord of magneetsysteem. De tas heeft een vakje voor je telefoon en 3 andere vakken om je persoonlijke spullen of portefeuille in op te bergen.

Maten: breedte 40 cm x hoogte 31 cm x diepte 14 cm - verkrijgbaar in de kleuren zwart met witte stiksels en zwart met rode stiksels op www.lookx.nl

Ze.nl mag een originele LOOkX-tas met rode stiksels ter waarde van 209 euro weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op de hobo-tas met rode stiksels. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Waar zit het hoofdkantoor van LOOkX?
 
Mail je antwoord voor 4 juni naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.