WIN: 150 euro van House of Shoes!

Winacties door Redactie Ze.nl

Wie geen schoenenfreak is kan rustig doorlopen, alle anderen willen naar binnen. House of Shoes is een compleet nieuwe formule voor trendy schoenen. Denk hierbij aan complete Teencollecties en sterke merken voor dames en heren; van Replay tot Gaastra en fijne modemerken als Mexx en Esprit zijn ruim te koop. Natuurlijk ook Nike en heel veel anderen! Bovendien zijn de prijs en kwaliteit van het totale assortiment uitstekend op elkaar afgestemd.

Alle zaken ademen mode en sfeer, vrolijk oranje en lichtblauw vormen de basis. Als je even goed wil nadenken wat je van al dat moois gaat kopen, kun je neerstrijken op één van de ware koningszetels. Zo van het soort dat je meteen in je eigen kamer of appartement wil hebben!

Voor meer informatie over deze bijzondere, leuke en hippe schoenenketen kun je een kijkje nemen op de website: www.houseofshoes.nl  

Ze.nl mag 2 bonnen van House of Shoes ter waarde van 150 euro weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een schoenenbon van House of Shoes. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Waarvoor staan de 3 F's die bij House of Shoes centraal staan?
 
Mail je antwoord voor 25 mei naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.